7 DAGEN CARNAVAL!


7 DAGEN CARNAVAL IN HET ERDMENNEKESRIEK!
Carnaval in Bergen begint al op donderdag 8 februari met voor de vrouwen het Truujenbal​ met prinses Peggy​ en voor de mannen het Carnavals Donderdag Stropdasdrinken​ met prins Mark​ II!
Dan op vrijdag gaan we verder met het Voorgloeibal waar de prins zelf achter de bar zal staan om jullie van een drankje te voorzien. Tevens kun je die avond de startnummers van de zondagoptocht ophalen in Recreatiecentrum Den Asseldonk​.
Op zaterdag zullen de prinsen de macht overnemen van de burgemeester en krijgen ze de sleutel uitgereikt tijdens de Sleuteluitreiking gemeente-bergen​!
Zondagochtend wordt de carnaval officieel begonnen met de carnavalsmis in de St. Petruskerk. Hier zal ook de uitreiking van het Erdmenneke/Erddenneke van het jaar zijn. Daarna zal de grootse optocht door de straten van Bergen trekken vanaf 13.30u met aansluitend het carnavalsbal met prijsuitreiking!
Op maandag is de Just Inn Regio-Optocht​ vanaf 13.11u met daarna het Regio-optochtbal met onder meer Marleen Rutten​ en de Party Kryner​! Kortom, een feest dat je niet mag missen.
Op dinsdag gaan we door met het jubileumontbijt van de Belhamels en zal er daarna gefeest worden bij het Kriebelbal waar ook de indoor-optocht rondtrekt door de zaal. ’s Avonds komen we nog een keer terug om de carnaval af te sluiten bij het laatste loodjesbal!
En de laatste en zevende dag gaan we nog eenmaal langs de kerk om het assekruuske te halen bij pastoor en is er aansluitend nog een haring te happen bij Den Asseldonk.
7 DAGEN CARNAVAL IN HET ERDMENNEKESRIEK!