Belhamels Wenst-Kerstboom


Belhamels en Belhamelinnekes,

Na het succesvolle  ‘Berge laot ôw heure’ waarmee we op 11-11-2020 het seizoen geopend hebben en de aankondiging van ons eigen speciaal bier, is het nu de hoogste tijd om ook voor de kleinste inwoners van Bergen iets te organiseren!

JCV De Belhamels plaatst daarom samen met CV De Erdmennekes a.s. zaterdag een prachtige Kerst-wensboom op het Mosaïque-plein ter hoogte van het beeldje van Tontje
van Elst. In deze boom kunnen kinderen t/m 12 jaar vanaf dan een speciale Kerstwens-kaart hangen met daarop hun wens.

Komende zaterdag zijn de vrijwilligers van JCV De Belhamels aanwezig bij de Kerst-wensboom om je wens in ontvangst te nemen en in de boom te hangen. Ze vinden het fantastisch en erg gezellig als kinderen ze een bezoekje komen brengen om hun wenskaart in te vullen en/of af te geven. Dit kan tussen 11:11 tot 14:11 uur en is geheel corona-proof.

Je kunt de Belhamelbegeleiding ook een berichtje sturen via de Facebookgroep BELHAMELS of contact opnemen met Ramona Janz-Derks of Eric Maas, dan gooien ze zo’n speciale Kerst-wenskaart bij je in de brievenbus. Deze kunnen nog t/m 19 december in de brievenbus worden gegooid bij Ramona Janz-Derks (Frans Halsstraat 26 in Nieuw Bergen) of Eric Maas (Kleefstraat 5 in Nieuw Bergen).

Belhamels, doe mee! Vul je wens in en wie weet gaat jouw wens in 2021 wel in vervulling!

Voor meer info; check de leuke videoboodschap van de Belhamelbegeleiding!