Carnavalszaterdag


𝗪𝗔𝗧 𝗜𝗦 𝗔-𝗠𝗘𝗘𝗭𝗜𝗡𝗚 𝗙𝗘𝗦𝗧𝗜𝗩𝗔𝗟? 
Aansluitend aan de ‘Kienderoptocht’ zal het ‘schoolplein’ bij De Mariaschool veranderen in een festivalterrein, want dan vindt namelijk het splinternieuwe evenement ‘A-meezing festival’ plaats. 
‘De Erdmennekes’ en ‘De Belhamels’ organiseren samen met Dorpsraad Bergen, DéBuurtjes verhuur en de Marischool een evenement voor jong en oud.
Tijdens dit festival kan er, zoals de naam al zegt, uit volle borst meegezongen worden. Je neemt plaats aan lange tafels of aan een statafel onder de sfeervolle stretchtent en zing mee met de muziek van Anne Boskamp, ’t Joekskoor, onze eigen Cantus-DJ en het duo JP & Marco. Alleen de beste carnavalskrakers, meezingers van Hollandse bodem, Duitse schlagers en Amerikaanse hits komen voorbij. De teksten van deze liedjes zullen te vinden zijn in cantusboekjes, dus iedereen kan meezingen!
Tussendoor zal Joekskapel Efkes Wachte zorgen voor gezellige muziek. Anders dan bij een biercantus, hebben we tijdens A-meezing festival geen scheidsrechters die je straffen als je niet meezingt, maar word je juist beloond als je goed je best doet. Althans, je mag als beloning aan het rad draaien… maar of je prijs dan ook écht een beloning is, dat is afwachten. Er zijn namelijk leuke en minder leuke prijzen te winnen. 𝗨𝗶𝘁𝗲𝗿𝗮𝗮𝗿𝗱 𝗶𝘀 𝗲𝗿 𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗹𝗼𝗽 𝘃𝗲𝗿𝘁𝗶𝗲𝗿 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗷𝗲𝘂𝗴𝗱!
Carnavalszaterdag